Blog

Najdete si v tomto výčtu důvod, v čem by Vám pomohla pravidelná masáž?

Když se řekne masáž, asi všichni si představíme něco příjemného. Mnozí z nás si hned řeknou ano, na tu si určitě musím co nejdříve dojít, bolí mě v zádech a moje tělo by masáž potřebovalo. Pak ale uplyne nějaká doba, my se nikam neobjednáme, svádíme to na nedostatek volného času nebo finance a naše tělo dál strádá.

Masáže jsou jednou z nejstarších a nejpřirozenějších léčebných a relaxačních metod. Pomáhají uvolnit mysl i tělo, posílit vitalitu a zlepšit fyzický i psychický stav organismu. Blahodárný účinek masáží je možné pocítit na kůži, svalstvu, kloubech, šlachách a také na nervové soustavě, srdci, cévách, dýchacím aparátu, lymfatickém systému, vnitřních...

Já už vlastně ani nevím, jak mě to napadlo, ale uvědomila jsem si, že ne každý o mých službách ví. Bydlím ve vesničce, která má asi 250 obyvatel a pochybuji, že každá babička a dědeček mají Facebook nebo Instagram.

Záda

29.12.2022

Tohle mě dneska opravdu pobavilo. Je fakt, že když to takto nanesete, tak výsledek bude takový, jak hlásá obrázek. Otázkou je, jak si takové místo chcete sami namasírovat?

Často dostávám dotazy na dárkové poukazy. A tak slovo dalo slovo, sedla jsem si k počítači a jako správný tvůrce jsem se pustila do díla a vytvořila první poukazy, abych uspokojila vaše potřeby. Co bych pro vás neudělala.

Vizitky

12.10.2022

Dnes nastal opravdu velmi důležitý den. Přišly vizitky!

Vytvořte si webové stránky zdarma! Tento web je vytvořený pomocí Webnode. Vytvořte si vlastní stránky zdarma ještě dnes! Vytvořit stránky